Luxury Spray Tan

Bruin zonder zon

Bruin zonder zon

Wil jij het hele jaar je goed voelen door te stralen met een mooi kleurtje? Zodat je een gezonde en ontspannen uitstraling krijgt? Helaas verdwijnt je bruine kleurtje na verloop van tijd door het weer in Nederland. Gelukkig komen wij van Luxury Spray Tan waar en wanneer jij wilt om je opnieuw te laten stralen.

Kan je zonder zon bruin worden?

Ja, je kan op verschillende manieren bruin worden zonder de zon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zonnebank. Dit is zeker geen aanrader, omdat je risico loopt op huidbeschadiging door een te hoge hoeveelheid Uv-straling. Hierdoor neemt de kans op huidkanker ook enorm toe.  Daarnaast kan je door de zonnebank ook veel rimpels krijgen en is het slecht voor de ogen. Op korte termijn is het resultaat van de zonnebank een bruin kleurtje. Alleen het bruine kleurtje verdwijnt en je huid is uiteindelijk beschadigd. 

Naast de zonnebank kan je ook bruin worden zonder de zon door gebruik te maken van een zelfbruiner. Alleen het gebruik van een zelfbruiner gaat in veel gevallen fout, omdat mensen te veel vloeistof gebruiken. Door de verkeerde aanbreng krijgen mensen hierdoor vlekken en lelijke strepen.

Hierdoor krijg je ook dat mensen tegen je gaan zeggen: ” Je lijkt wel oranje!”  Of “Je lijkt wel op een wortel! Dit kan ervaart worden als een beschamende of vervelende ervaring. Hiervoor hebben wij bij Luxury Spray Tan de ideale oplossing.

Hoe word je snel bruin zonder zon?

De veiligste manier om snel bruin te worden is door een afspraak te maken met Luxury Spray Tan. Petula komt langs met een professioneel spray tan apparaat en een pop up tent om jou opnieuw te laten stralen. Door de jarenlange ervaring weet Petula precies hoe zij jou binnen 15 minuten van een natuurlijke bruine huid kan voorzien. De gebronsde kleur blijft 5 tot 10 dagen zichtbaar. Een spray tan behandeling aan huis is de ideale oplossing om snel en eenvoudig een mooie bruine huid te krijgen zonder dat je huid beschadigt raakt. Daarnaast hoef je niet meer de deur uit, dus kan je rustig in de privacy van je eigen omgeving genieten van je mooie bruine glow. Wil jij weten hoe een spray tan behandeling aan huis werkt? Lees het dan hier!

Spray tan behandeling aan huis door Luxury Spray Tan

Wil jij een spray tan behandeling ervaren? Of heb je vragen over een spray tan behandeling? Neem dan gerust even contact op wij helpen je graag! Life is better with a tan!

Get in touch

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Available

9:00- 22:00

Contact Number

Tel : +31 6 17484975

Mail

info@luxuryspraytan.nl

Send us a message