Luxury Spray Tan

Spray Tan Haarlem

Spray tan Haarlem

Spray Tan in Haarlem aan huis ervaren? Boek dan nu een afspraak in!

Luxury Spray Tan

Spray tan aan huis boeken in Haarlem? Dan ben je bij Luxury Spray Tan aan het juiste adres. Petula werkt uitsluitend met organische en hypo allergene tanning lotions die perfect worden afgestemd op elk huidtype. Binnen 10 minuten heb je een mooie egaal gebruinde huid, met een natuurlijk resultaat. Je blijft 5 tot 10 dagen bruin van onze lotions. 

Wij komen langs in Haarlem en omstreken. Hierdoor hoef jij niet meer de deur uit voor een natuurlijk bruine huid. Wil je meer informatie of zijn er vragen over een spray tan behandeling aan huis? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag!

☀️ Spray Tan voor man en vrouw.

☀️ Geschikt voor alle huidtypen.

☀️ Geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Spray tan Haarlem

Vegan Spray Tan Haarlem

Petula werkt alleen met organische en natuurlijke tanning lotions. Deze lotions zorgen voor een natuurlijk gebronsde teint. Dit is geschikt voor alle huidtypes.

Spray Tan boeken

Met een professioneel Spray Tan apparaat wordt een DHA tanning vloeistof op de huid aangebracht. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Volledig resultaat is na 24 uur zichtbaar. De egaal bruine teint blijft 5 tot 10 dagen zitten.

Spray Tan aan huis Haarlem

Voor een perfecte kleur hoef je de deur niet meer uit. Wij komen bij jou langs in Haarlem en omstreken om je van een stralende tan te voorzien! In de privacy van je eigen omgeving.

Spray tan aan huis boeken in Haarlem

Wil jij ook een egaal bruine huid? Wij helpen je graag waar en wanneer jij wilt! Wij komen langs in Haarlem en omstreken om jou van de gewenste bruine kleur te voorzien. 

Petula neemt een cabine mee zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of de spray ergens  op komt. Wil jij ook niet meer naar een spray tan salon of naar de zonnebank? En wil je via een natuurlijke manier een bruine teint realiseren? Dan is de Luxury Spray Tan ervaring zeker iets voor jou! Boek nu je afspraak in en ervaar het zelf!

Get in touch

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Available

9:00- 22:00

Contact Number

Tel : +31 6 17484975

Mail

info@luxuryspraytan.nl

Send us a message