Luxury Spray Tan

Spray tan Amsterdam

Spray Tan in Amsterdam aan huis ervaren? Boek dan nu een afspraak in!

Luxury Spray Tan

Spray tan aan huis boeken in Amsterdam? Luxury Spray Tan helpt je graag om een natuurlijke bruine teint te realiseren. Petula werkt uitsluitend met organische en hypo allergene tanning lotions die perfect worden afgestemd op elk huidtype. Naast dat de lotions vegan zijn zie je ook snel resultaat!  Binnen 10 minuten heb je een mooie egaal gebruinde huid. Je blijft 5 tot 10 dagen bruin van onze lotions. 

Wij komen langs in Amsterdam en omstreken. Hierdoor kan jij ontspannen thuis blijven, want wij komen langs op de gewenste locatie. Wil je meer weten over een spray tan behandeling? Of zijn er vragen over een spray tan behandeling aan huis? Stuur dan even een berichtje!

☀️ Spray Tan voor man en vrouw.

☀️ Geschikt voor alle huidtypen.

☀️ Geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Vegan Spray Tan

Vind jij het belangrijk dat de spray tan lotions natuurlijk en organisch zijn? Dat is goed om te horen! Wij werken alleen met organische en natuurlijke tanning lotions. Deze lotions zorgen voor een natuurlijk gebronsde teint. Dit is geschikt voor alle huidtypes.

Spray Tan boeken

Petula komt langs met een spray tan apparaat waarmee ze de DHA vloeistof aanbrengt op je huid. Binnen 10 minuten zie je al resultaat! Je krijgt direct een egaal bruine huid! Volledig resultaat is na 24 uur zichtbaar. De egaal bruine teint blijft 5 tot 10 dagen zitten.

Spray Tan aan huis Amsterdam

Wil jij een spray tan specialist langs laten komen bij jou thuis in Amsterdam of omstreken? Petula komt met veel plezier langs om je van een stralende tan te voorzien. In de privacy van je eigen omgeving. Boek nu je afspraak in!

Spray tan boeken aan huis in Amsterdam?

Wil jij een spray tan behandeling boeken aan huis? Dan is Luxury Spray Tan de specialist voor jou! Wij helpen je snel en professioneel om  een egaal bruine huid te realiseren. Dit doen wij met veel plezier! 

De gewenste kleur blijft gemiddeld 5 tot 10 dagen zitten en is geschikt voor alle huidtypes. Wil jij voor het boeken eerst even contact om de spray tan behandeling door te nemen? Of heb je vragen / opmerkingen over de spray tan behandeling? Neem dan gerust eens contact op. Wij helpen je graag!

Ervaar de Luxury Spray Tan Experience nu zelf in Amsterdam voor maar 50 euro! Boek nu je afspraak in! 

 

Get in touch

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Available

9:00- 22:00

Contact Number

Tel : +31 6 17484975

Mail

info@luxuryspraytan.nl

Send us a message