Luxury Spray Tan

Spray Tan aan huis

Spray Tan aan huis

Een spray tan behandeling, hoe werkt dat eigenlijk? Wil jij snel een egaal bruine huid? Dan is een spray tan behandeling zeker iets voor jou. In deze blog leggen we uit hoe een spray tan behandeling werkt, hoelang de spray tan blijft zitten en nog veel meer!

Hoe werkt een spray tan behandeling?

Het voordeel van een spray tan behandeling op locatie is dat jezelf niet de deur uit hoeft. Wij komen waar en wanneer jij wilt met onze pop-up studio cabine zodat we je op elke mogelijke locatie kunnen bruinen zonder mess. De meeste mensen trekken badkleding of lingerie aan voor de spray tan behandeling.  Voordat we beginnen met sprayen bespreken we samen de gewenste bruine teint die je wilt. Wanneer dit duidelijk is brengen we met onze professionele spray tan apparaat 100 % natuurlijke DHA-vloeistof aan op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een spray tan behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de spray tan behandeling begeleid spray tan specialist Petula je bij elke stap.

Spray Tan Haarlem

Hoelang blijft spray tan zitten?

Een spray tan blijft 5 tot 10 dagen zitten. De oorzaak van de kleurvermindering is de natuurlijke afschilfering van de huid. Dit is afhankelijk van je huidtype. Je kan de huid voorbereiden op de spray tan behandeling hierdoor kan je een langere tijd een egaal bruine huid realiseren. Je kan de huid ook een langere tijd de gewenste kleur laten behouden door een goede nazorg van de huid. Bekijk hier onze tips voor een spray tan behandeling + de aftercare spray tan tips.

Voordelen van een spray tan behandeling op locatie

Een natuurlijk bruine teint zorgt ervoor dat je straalt. Je kleding staat beter en je voelt je zelfverzekerd. Helaas is het bruin worden door de zon of een zonnebank ongezond en krijg je eerder last van rimpels. Daarnaast kost het ook meestal veel tijd om de gewenste bruine kleur te krijgen. Een spray tan behandeling op locatie is hiervoor de ideale oplossing. Dit komt doordat de natuurlijke DHA-vloeistof niet schadelijk is voor de huid. Bij Luxury Spray Tan wordt uitsluitend gewerkt met organische lotions. Binnen 10 minuten heb je een mooie egaal gebruinde huid, met een natuurlijk resultaat. Luxury Spray Tan komt op locatie waar en wanneer jij wilt! Wil jij snel voorzien zijn van een natuurlijke sunkissed teint? Boek dan nu je afspraak in! 

Spray tan Haarlem

Hoe duur is een spray tan behandeling op locatie?

Een spray tan behandeling kost € 50,- per uur. Waar wij uitgaan van een reistijd van 15 minuten heen en 15 minuten terug + 30 minuten voor de spray tan behandeling. Wanneer de reistijd langer is berekenen wij een prijsopgave op maat. Wil jij samen met je vriendin of vriend een spray tan behandeling beleven? Dat is bij ons geen enkel probleem. Een duo (2 personen) spray tan behandeling kost €95,-. Zit je in een hotel en wil jij voorzien worden van een mooie bruine teint? Wij zorgen dat de hotelkamer netjes blijft! Een spray tan behandeling op je hotelkamer kost €50,- per uur. Luxury Spray Tan komt naar jou toe. Wil je een spray tan voor je bruiloft of voor een feestje? Wij bieden verschillenden tinten aan voor jouw gelegenheid. Zo kunnen we de perfecte kleur realiseren voor je speciale dag. Stuur ons gerust een berichtje! Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Spray Tan Haarlem

Spray tan behandeling aan huis door Luxury Spray Tan

Wil jij een spray tan behandeling ervaren? Of heb je vragen over een spray tan behandeling? Neem dan gerust even contact op wij helpen je graag! Life is better with a tan!

Get in touch

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Available

9:00- 22:00

Contact Number

Tel : +31 6 17484975

Mail

info@luxuryspraytan.nl

Send us a message