Luxury Spray Tan

Bruin in winter

Wil jij een bruine huid in de winter? Wij leggen je graag uit hoe je op een natuurlijke wijze bruin kan worden in de winter. Een bruine huid zorgt voor een gezonde uitstraling. Alleen gebruiken we soms manieren zoals de zonnebank die niet gezond zijn. Wil jij weten hoe jij op een gezonde manier bruin kan worden in de winter? Lees het hieronder.

Zonnebank is een ongezonde keuze om bruin te worden.

Vaak onder de zonnebank gaan om bruin te worden is ongezond. Bijna iedereen heeft wel is gehoord dat de zonnebank ongezond is, maar waarom wordt het afgeraden? Uit onderzoek blijkt dat je tijdens het gebruik van de zonnebank het hoogste risico loopt op het krijgen van huidkanker. Daarnaast verouder je je eigen huid en krijg je sneller rimpels. Door de zonnebank verouder je dus je uitstraling. Veel mensen vinden de mooie gezonde kleur belangrijker dan een kans op ziekte. Dit is jammer, want er is tegenwoordig een gezonde oplossing: Een spray tan op locatie. Wij komen langs in Amsterdam en omstreken. Hierdoor kan jij ontspannen thuis blijven, want wij komen langs op de gewenste locatie. Wil je meer weten over een spray tan behandeling? Of zijn er vragen over een spray tan behandeling aan huis? Stuur dan even een berichtje!

Hoe krijg je een gebruinde huid in de winter?

Probeer wanneer het winterzonnetje aanwezig is om 2 uurtjes deze mee te pakken. 2 uur is genoeg om je pigment te simuleren. Een natuurlijk bruine huid door het zonnetje wordt normaal gesproken als mooist ervaren. Om deze tijd en moeite te besparen hebben wij bij Luxury Spray tan de ideale oplossing voor dit probleem. Wij zorgen ervoor dat jij binnen een half uur een gebronsde huid krijgt. Wij komen langs waar en wanneer jij wilt. Je geeft zelf aan welke kleur jij het mooiste vindt. Onze specialist Petula neemt een professioneel spray tan apparaat mee om jou van de gewenste bruin kleur te voorzien. Hierdoor kan jij shinen met je gezonde bruine kleur in de winter. Wil jij weten hoe het werkt? Lees het hier: https://www.luxuryspraytan.nl/spray-tan-aan-huis-blog/ .

Spray tan op locatie door Luxury Spray Tan

Spraytan in Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout of een andere stad / dorp? Wij komen langs waar en wanneer jij wilt om je een natuurlijke glow te geven. Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat uiteraard graag. Neem gerust contact op! Life is better with a tan!

Get in touch

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Available

9:00- 22:00

Contact Number

Tel : +31 6 17484975

Mail

info@luxuryspraytan.nl

Send us a message